På gång i september

30 AUG 2020 19:41
Det händer mycket kommande månad. Här finns det viktigaste sammanfattat.
  • Skapad: 30 AUG 2020 19:41

Torsdag den 3 september avgörs Generationsfighten, en kamp mellan yngre och äldre. Barnen brukar vinna, men kanske kan det bli annat i år? Blir vi många vuxna har vi chansen :-). Efteråt bjuder klubben på korv och prisutdelning. Plats: Sundskolan.

Söndag den 6 september är sista dagen att registrera dina Ullmaxordrar.

När kvällarna blir mörkare flyttar vi torsdagsträningarna till tätbebyggda områden och kör sprintträningar. Träningarna är en minicup där de barn och ungdomar som deltar på alla tre får ett pris! Den andra etappen i cupen är även ett sprint-KM med SI-pinnar. Full fart och annorlunda orientering utlovas. Info om plats hittar ni i kalendern på hemsidan.

Söndag 13:e och 20:e har vi arbetsdagar på Gideå plantskola. Alla familjer förväntas bidra med minst en familjemedlem på dessa. Det blir bra tillskott till klubbstugebygget och en trevlig dag då vi får chansen att träffas och umgås. Mer info och anmälan på hemsidan.

Helgen den 25-27 september är en tävlingshelg där Natt-DM (fredag), Ö-viksmästerskapen (lördag) och sprint-DM avgörs i Ö-vik. Vore kul om så många som möjligt, både barn och vuxna, vill vara med. Ö-viksmästerskapen anordnas av OKN så extra kul om vi blir många deltagare den dagen. Anmälan i Eventor (behöver ni hjälp med anmälan så kontakta tränarna så hjälper de er).

Måndag den 28:e är det ungdomsavslutning vid sommarhemmet. Det blir nattorientering och efteråt bjuder klubben på fika vid elden vid sommarhemmet. Glöm inte pannlampan hemma (funkar med en enkel variant) så lovar vi en spännande och kul kväll!

Lördag 3:e oktober gör vi en gemensam säsongsavslutning för hela klubben innan vi övergår till ”vinter”träning. Då arrangerar vi en rolig stafett med 5-mannalag (som en minivariant av årets inställda 25-manna). Därefter äter vi tillsammans på sommarhemmet och så avgörs det prestigefyllda Tårt-KM’et! Släpp loss kreativiteten och baka en tårta själv eller tillsammans med någon och ta med. Omröstning av den snyggaste tårtan avgör själva KM’et men sedan frossar vi loss på kreationerna!

Som ni ser; än är inte säsongen slut, mycket kul återstår i september! Hoppas att vi ses! /Ungdomstränarna

Skribent: Anna Quayle