Klubbresa till Östersund 16-18 sept

21 AUG 2022 20:22
Helgen 16-18 september åker klubben på en höstresa till Östersund där spännande och roliga tävlingar väntar både lördag och söndag.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2022 20:22

Tävlingarna

På lördagen är det Loffelunken (medeldistans) och på söndagen är det Älgjakten (stafett). Älgjakten är en väldigt rolig 7 manna-stafett där man kan kombinera åldrarna hur som helst i samma stafettlag. Planen är att vi gör så jämna och så blandade lag som möjligt. Inbjudan till tävlingarna finns här.

Äventyrsbad

På lördag kväll efter middagen blir det ett besök på Storsjöbadets äventyrsbad, så se till att ta med er badkläder!

Resa

Vi åker från Övik (parkeringen Coop Hörnett) på fredagen 16 september kl. 16.00. Förhoppningen är att vi ska bli tillräckligt många för att det ska bli ekonomiskt hållbart att åka stor buss, annars hyr vi minibussar. I Östersund sover vi på hårt underlag i Torvalla bystuga, så man får ta med egen luftmadrass och sovsäck. Vi återkommer till Övik på söndag kväll runt klockan 20.00, beroende på hur snabba vi är på att komma iväg efter tävlingen.

Mat

Vi köper middag på vägen till Östersund på fredagen. Vi ordnar med frukost i bystugan lördag och söndag morgon samt med lunch ute på tävlingarna. På söndagen stannar bussen för middag på vägen hem.

Anmälan

Anmälan sker genom att fylla i det här anmälningsformuläret. Vi ordnar med anmälan till både medeldistansen och stafetten i enlighet med det som anmäls i formuläret. Sista anmälningsdag är måndag 5 september.

Kostnad

Kostnaden är i enlighet med de bestämda deltagaravgifterna för klubbläger, vilket är enligt följande:

• 500 kr för ungdomar upp till 16 år
  • 600 kr för juniorer och/eller studerande
  • 800 kr för seniorer
  • Alternativt 2000 kr för hel familj

Det som ingår i priset är resa, logi och mat. Inbetalningen sker i vanlig ordning till klubbens Swish innan resan. OKN:s Swishnummer är 1230670141.

Frågor?

Kontakta din tränare eller Marcus Hane på 0767609042.

Skribent: Marcus Hansson

button_boka-klubbstugan.png