Försäljning av Ullmax

13 AUG 2020 21:54
Hej! Nu tänkte vi dra igång en köp-/säljperiod för Ullmax under augusti till september 2020. Styrelsens önskemål är att alla aktiva medlemmar engagerar sig.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2020 21:54

Ullmax har två koncept – funktionskläder för träning och friluftsliv samt serien Everyday som innehåller underkläder och strumpor till ett fast pris, 150 kr/paket. Hela utbudet hittar du när du loggar in på Ullmax.se.

Många är bekanta med vad Ullmax har att erbjuda och vad det är. Annars är det kort och gott funktionskläder för träning och friluftsliv, men även till vardags. Det finns för dam (XS-XXL), herr (XS-XXL) och barn (100-160).

Försäljningsperiod

Det blir en kort och snabb period mellan måndag 17 augusti och söndag 6 september.

Försäljningsmål

OKNs styrelse har önskemål att alla aktiva familjer och medlemmar säljer för minst 700 kr per familj. Det  ger föreningen ett bra tillskott i kassan. Ullmax ger oss en förtjänst på 30 % vid försäljning.

Beställning/Orderhantering/Inloggning säljare

Skapa enkelt en egen användare på www.ullmax.se. Klicka på ”logga in”. Välj sedan ”logga in” eller ”registrera mig som ny säljare”. Välj förening genom att skriva OK Nolaskogsarna (kommer då upp som val). Fyll sedan i dina uppgifter och välj ”gå vidare”. Där kan du sen lägga in dina kunder och skicka ordrarna till mig för totalsammanställning.

Det finns en mobilvänlig sida för orderhantering. Det skall vara enkelt att se vad man vill beställa. Var och en lägger in alla sina egna ordrar via Ullmax hemsida. Gör det så fort du har sålt, eller kommit på vad du vill ha, så reserveras varan hos Ullmax. Annars finns risk att det är slut då vi skickar in hela beställningen.

Man kan skapa sin egen säljlänk endast då man är inloggad. Se i vänsterspalten under ”Säljlänkar och banners”. Den kan man ge ut till kunderna, så att de själva kan lägga in sina beställningar och skicka till dig för vidare beställning.

Jag har tagit hem några fysiska kataloger och orderblad som finns att hämta hos mig. Hör av er så tar jag med på träning, eller ni hämtar i min brevlåda efter kontakt med mig.

Produkter

Produktkatalogen finns på Ullmax hemsida. Ni hittar den enkelt via länken Sortiment/Produktkatalog

En sammanställning av alla kläder i katalogen finns att hitta under ”Dokument och säljstöd” då du är inloggad. Det finns även en del plagg på deras hemsida som inte tagits med i katalogen: www.ullmax.se

Har ni några funderingar så kan ni kontakta mig, Niklas Nyström, på This is a mailto link, eller ring kvällstid på 070-669 91 79

Då alla ordrar från er säljare har inkommit sammanställer jag dem och skickar in klubbens gemensamma beställning till Ullmax. Detta sker denna gång under den 7:e september. Därför måste era ordrar vara inlagda och skickade till kontaktpersonen senast den 6:e september klockan 24.

Sist men inte minst

Lycka till och köp/sälj som bara den :-)
Niklas Nyström

Skribent: Niklas Nyström