Försäljning av Ullmax-produkter

26 AUG 2022 15:29
Nu tänkte vi dra igång en köp-/ säljperiod för Ullmax under september 2022.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2022 15:29

Många är bekant med vad Ullmax har att erbjuda och vad det är. Annars är det kort och gott funktionskläder för träning och friluftsliv, men även till vardags. Det finns för dam (stl XS-XXL), herr (stl XS-XXL) och barn (stl 100-160).

Försäljningsperiod:

Det blir en kort och snabb period mellan torsdag 25 augusti till lördag 1 oktober.

Försäljningsmål:

OKNs styrelse har önskemål att varje familj säljer för minst 700 kr per familj. Det i sin tur ger föreningen ett tillskott i kassan.

Ullmax ger oss en förtjänst på 30% vid försäljning.

Beställning / Orderhantering / Inloggning säljare:

- Skapa enkelt en egen användare på www.ullmax.se. Klicka på ”logga in”. Välj där ”säljare” (Ni kommer behöva skapa ett nytt säljarkonto i år). Gruppkoden är 748580. Fyll sedan i dina uppgifter och välj
”Skapa ett konto”. Där kan du sen lägga in varor som dina kunder beställer. Titta i vänster spalt under
”Min profil”, där ser ni era inloggningsuppgifter till nästa gång: Id nr och pin.

- Det finns en mobilvänlig sida för orderhantering. Det skall vara enkelt att se vad man vill beställa. Var och en lägger in alla sina egna ordrar via Ullmax hemsida. Gör det så fort du har sålt eller kommit på vad du vill ha, så reserveras varan hos Ullmax. Annars risk det är slut då vi skickar in hela beställningen.

- Man kan skapa sin egen säljlänk, endast då man är inloggad. Se i vänsterspalten under ”Min säljlänk”. Den kan man ge ut till kunderna, så kan de själva lägga in sin beställning och skicka till dig för vidare beställning.

- Jag har beställt hem några fysiska kataloger som finns att hämta hos mig. Hör av er så tar jag med på träning eller ni hämtar i min brevlåda efter kontakt med mig. Måndagar har jag med mig.

Produkter:

Produktkatalogen finns på Ullmax hemsida, ni hittar den enkelt via följande länk: Sortiment / Produktkatalog

En sammanställning av alla kläder i katalogen finns att hitta under ”Dokument och säljstöd” då du är inloggad. Det finns även en del plagg på deras hemsida som inte tagits med i katalogen: www.ullmax.se

-Har ni några funderingar så kan ni kontakta mig, Niklas Nyström, på This is a mailto link, eller ring kvällstid på 070-669 91 79

Då alla ordrar från er säljare har inkommit, så sammanställer jag dem och skickar in klubbens gemensamma beställning till Ullmax. Detta sker denna gång under den 2:a oktober. Därför måste era ordrar vara inlagda under er säljprofil senast den 1:a oktober kl 23:59.

Sist men inte minst:

Lycka till och köp/sälj som bara den.

Skribent: Niklas Nyström

button_boka-klubbstugan.png