Hoppa till sidans innehåll

25-manna - preliminära lag och rumsfördelning

18 SEP 2022 21:22
Nu är det tre veckor kvar till 25manna! Här kommer de preliminära laguppställningarna och den preliminära rumsfördelningen.
  • Skapad: 18 SEP 2022 21:22

Lag för stafetten

Här kan ni se de preliminära lagen, uttagna av 25-mannagruppen

Att ta ut ett 25-mannalag är alltid klurigt. Sträckorna har vissa regler som gör att det blir ett svårt pussel - men vi har gjort vårt bästa :) Om ni har synpunkter på laguttagningen kan ni höra av er till Malin Andersson (073-7124987) och/eller Mathias Westerlund (070-583 21 12). 

Rumsfördelning på hotellet

Här kan ni se den preliminära rumsfördelningen.

Kontakta Malin Anderssom om ni har synpunkter på rumsfördelningen.

Förhinder?

Skulle ni få förhinder, bli sjuka eller av annan anledning inte kunna åka - kontakta Malin Andersson! Det räcker alltså inte att bara ta bort sitt namn i anmälningslistan. 

Påminner också om middagen på lördagen

På lördagskvällen blir det middag tillsammans på Olearys Tolv, vid Globen/Tele2 arena, för de som vill. Vi har bokat bord för 50 personer kl 19.15 och bussen kör oss dit och hem. Vid första anmälan kunde man anmäla om man ville följa med. Hittills har 48 personer anmält sig. Det betyder att det finns två platser kvar. Om fler är intresserade behöver jag undersöka om det går att utöka bokningen. Har du inte anmält dig, men vill följa med - skriv till Malin Andersson.

Här finns menyn. Senast den 1/10 behöver du även lägga in vilken mat du vill äta för att vi ska kunna förbeställa. Det gör du i anmälningsdokumentet som du hittar här. Det finns kolumner för för- och efterrätt också - men det är absolut inget måste att beställa trerätters. Observera att middagen inte ingår i helgens subventionerade kostnad utan något man betalar separat. 

För den som inte vill följa med till Olearys har hotellet en restaurang. Det finns även restauranger i Älvsjö centrum som är på gångavstånd.

Info med de sista detaljerna...

...kommer när det är cirka en vecka kvar till avfärd. I första inlägget här på hemsidan finns info om t.ex. betalning, avfärd och anmälan till medeldistansen på söndagen. Häng med på 25-manna i höst! - OK Nolaskogsarna - IdrottOnline Klubb

Skribent: Malin Andersson
E-post: This is a mailto link

 

button_boka-klubbstugan.png 

Nya hemsidan

 

Samarbetspartners

EU-logo-jordbruksfonden


 

 

Eurocon_Teknikkonsulterna 

 

Postadress:
OK Nolaskogsarna - Orientering
c/o Anette Andersson, Murarvägen 12
89177 Järved

Kontakt:
Tel: 0702442912, 0702944438
E-post: kontakta@oknolaskogs...

Se all info